Verzekeringsnieuws

Meest recente berichten

UPDATEALARM

Yuzzu (Touring Verzekeringen)

Bij Touring Verzekeringen is uw autoverzekering tot 25% goedkoper indien u een pendelaar bent. U geniet nu ook van 20% extra korting indien u op de website van Touring Verzekeringen een prijssimulatie uitvoert (aanbod onder voorwaarden)!

Touring Verzekeringen biedt 2 formules aan die gebaseerd zijn op het principe van de kilometerverzekering. Deze formules gelden zowel voor uw BA-waarborg als voor uw omnium: Rijdt u minder dan 10.000 km per jaar of rijdt u eerder tussen 10.000 en 15.000 km per jaar? Dan kunt u bij Touring Verzekeringen genieten van een het goedkoopste tarief dat wordt toegekend. U kunt op deze manier tot 25% op uw autoverzekering besparen terwijl u toch van een uiterst volledige bescherming geniet.

Speel op zeker en vul online een offerte in bij Touring Verzekeringen, misschien is het voor u voordeliger om deze formule te gebruiken.

Met de bus, fiets of trein naar het werk?

Daarnaast biedt Touring Verzekeringen tarieven aan voor wie met de fiets, de trein, tram, bus of metro naar het werk gaat en een abonnement heeft.

Alle voordelen bij Touring Verzekeringen op een rij

Samengevat geniet u bij Touring Verzekeringen van de volgende voordelen:

  • U beheert uw budget: Betaal zoals u het wilt, jaarlijks of maandelijks, zonder bijkomende kosten.
  • Uw leeftijd is synoniem voor ervaring: Bent u 60 jaar of ouder? Geniet automatisch van onze levenslange verzekeringsgarantie
  • Een snelle en efficiënte service: de maatschappij staat u 24u/24, 7d/7 bij en ze neemt bepaalde administratieve stappen op zich.
  • Uw mobiliteit is zorgeloos verzekerd: Profiteer gratis van bijstand in geval van een immobiliserend ongeval met uw wagen.
  • Uw eerste ongeval telt niet mee: Dankzij de Bonus/Malus-joker verhoogt uw premie niet bij uw eerste ongeval.
  • U betaalt zoals u rijdt: Rijdt u weinig? Ontvang tot 25% bijkomende korting op uw verzekeringspremie.
  • Voordelen voor fietsers: Bent u een fietser? Dan geniet u van een korting van 25%.
  • U rijdt met de motor: Geniet van een permanente korting van 15% op uw autoverzekering.
  • Hoe meer u vraagt, hoe minder u betaalt: Ontvang een korting van 3 à 9% volgens het aantal verzekeringscontracten dat u bij Touring Verzekeringen afsluit.
Generali

Zonder verplichtingen

GRATIS ZOEKERTJE PLAATSEN

AUTOVERZEKERINGEN BEREKENEN

Touring

Corona

MeFirst

Nuttige documenten

In dezelfde categorie

Goedkoop Geld Lenen

Contact en disclaimer