Kortingen voor senioren

Verschillende Belgische verzekeraars bieden een autoverzekeringsvoordeel aan voor personen ouder dan 50 jaar, senioren, gepensioneerden. Dit zijn de belangrijkste voordelen die deze verzekeraars aanbieden.

VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJDETAILS
Corona Direct
Corona Direct
Garantie 58+ Levenslang verzekerd
U bent 58 jaar of ouder en u heeft geen enkel accident in fout gehad de laatste 5 jaar? Dan geniet u automatisch van de garantie 58+ Levenslang verzekerd.

Anders gezegd, u kunt verzekerd blijven bij Corona Direct zolang u maar wilt ! Zelfs na verschillende ongevallen blijft u verzekerd in B.A..

Generali
Vergelijk uw autoverzekering en bespaar.

Gratis offerte zonder verplichting.


ACTELdirect
ACTELdirect
Kortingen voor gepensioneerden
ACTELdirect geeft een korting van 5% op de premie van diefstal (safety) en de Maxi-Omnium indien de hoofdbestuurder van het voertuig gepensioneerd is.AXA
AXA
Happy generation
U bent 50 jaar of ouder en doorheen de jaren heeft u zich een goede reputatie weten op te bouwen als een betrouwbare bestuurder. Voor u, klant van happy generation, biedt AXA happy generation waarborgen.

U betaalt - indien u 50 jaar bent - 22% minder voor uw verplichte B.A. auto dan een persoon die 30 jaar oud is.

AXA engageert zich eveneens om uw contract nooit op te zeggen enkel en alleen gebaseerd op uw leeftijd.Les AP
Les AP
Drive for life
Drive for Life geeft u de zekerheid dat DVV nooit de verplichte waarborg B.A. van uw autoverzekering zal opzeggen. U bent met andere woorden levenslang verzekerd. Drive for Life begint vanaf de hoofdvervaldag van uw autoverzekering op de datum die volgt op uw 60e verjaardag.

Bv : u bent 60 jaar op 13 januari. De hoofdvervaldag van uw autoverzekering is op 30 maart. De waarborg drive for life vangt aan op 30 maart.

U moet dan wel
  • reeds 5 jaar verzekerd zijn bij DVV
  • geen enkel ongeval in fout hehad hebben gedurende deze periode
  • wanneer u 60 jaar wordt heeft u eveneens uw brandverzekering, familiale verzekering en levensverzekering bij DVV
Opgelet: Indien uw wagen nog geen 5 jaar verzekerd is bij DVV wanneer u 60 wordt, dan zal DVV 5 jaar wachten om u deze garantie toe te kennen.

Deze waarborg is niet meer geldig wanneer er bezwarende omstandigheden zijn (dronkenschap, vluchtmisdrijf…) of indien men heeft vastgesteld dat u fysisch niet meer in staat bent een wagen te besturen.