Het INCERT-certificaat

INCERT-certificaat
INCERT-certificaat

INCERT is een kwaliteitsmerk voor de producten en diensten met betrekking tot elektronische beveiliging tegen inbraak in gebouwen. Enkel de producten en de beveiligingsondernemingen die naar behoren gecertificeerd zijn, mogen het INCERT-merk gebruiken.

Voor de beveiligingsondernemingen vloeit de toelating tot het gebruik van het INCERT-merk uit een conformiteitcertificatie van deze met ‘Het reglement voor de certificatie van beveiligingsondernemingen’ en het uitvoeren van installaties in overeenstemming met ‘De algemene voorschriften voor de inbraakalarmsystemen T 015/2’ die uitgegeven worden door het Belgisch Elektrotechnisch Comité (BEC)

Voor de producten vloeit de toelating tot het gebruik van het INCERT-merk uit een conformiteitcertificatie van deze met de ‘Algemene voorschriften voor proeven op alarmsystemen T 014 en T 014A’ die uitgegeven worden door het Belgisch Elektrotechnisch Comité (BEC)

Een comité voor het beheer van het merk INCERT waarin alle betrokken partijen vertegenwoordigd zijn, bepaalt de certificatieregels.

Dit comité machtigt de verschillende certificatie-instellingen en waakt over het juiste gebruik en de promotie van het merk.

Meer info vindt u op www.incert.be.

Vraag een gratis brandverzekeringsofferte :

MaatschappijDetailsBerekenen
DVV

DVV
De site van DVV geeft u de mogelijkheid om in enkele stappen een compleet overzicht van mogelijkheden bekomen voor uw brandverzekering. U kunt daarna gratis een online offerte bekomen.
DVV
Zonder verplichtingen
Yuzzu

Yuzzu (Touring Verzekering)
Op Yuzzu vindt u voorbeelden van brandverzekeringspremies en u kunt er eveneens op een heel eenvoudige manier een gratis online offerte invullen.