Kilometerverzekering voor uw auto vergelijken

Indien u minder dan 15.000 km per jaar rijdt zijn er zeven Belgische verzekeraars die u lagere premies en niet te verwaarlozen kortingen aanbieden: Ethias, Corona Direct, Axa, Touring Verzekeringen, Actel, Partners, Argenta en P & V.

Al deze bedrijven hebben premies gelanceerd voor kilometerverzekeringen. Zo bieden ze een korting aan als u minder dan 10.000 km per jaar rijdt. Er is echter maar één verzekeraar die een echte kilometerverzekering aanbiedt: Corona Direct. Let op, het betekent niet dat deze steeds de goedkoopste is.

Hier zijn de verschillende formules die momenteel bestaan op de Belgische markt. We raden u aan om alle deze verzekeringen met elkaar te vergelijken – vraag simpelweg een gratis online offerte aan. Uw eigen voertuiggebruik kan tot flink wat verschillen in de uiteindelijk te betalen premies leiden.

VerzekeringDetails
Yuzzu

Yuzzu Verzekeringen
Yuzzu Verzekeringen biedt twee vormen van kilometerverzekeringen aan voor Burgerlijke Aansprakelijkheid en Omnium verzekeringen:U rijdt minder dan 10.000 km / jaar?

Bekom het beste tarief voor personen die minder dan 10.000 kilometer per jaar rijden.

Duizenden chauffeurs hebben tot nu toe van het tarief genoten en besparen tot 25% op hun verzekering terwijl ze toch volledige bescherming genieten.U rijdt 10.000 tot 15.000 km / jaar?

Dan krijgt u een voordelige premie voor automobilisten die 10.000 tot 15.000 km per jaar rijden.

U bespaart tot 15% op uw verzekering en toch bent u volledig beschermd.U heeft recht op een beter tarief omdat u uw auto minder vaak gebruikt.

Andere formules met voordelige prijzen:

Autoverzekering voor pendelaars: Voor al diegenen die naar het werk gaan met de trein, tram, bus of metro en een abonnement hebben.

Autoverzekering voor fietsers: Touring Verzekeringen biedt zeer aantrekkelijke tarieven aan als je naar je werk fietst.
Argenta

Argenta
Argenta verleent u een voordeel tot 15% op uw Burgerlijke Aansprakelijkheid wanneer u maximum 12.500 km per jaar rijdt met het verzekerde voertuig.Maar u moet wel aan de volgende voorwaarden voordoen:
  • U bent de bestuurder van het verzekerde voertuig en u bent minimum 26 jaar
  • Het verzekerde voertuig (personenauto of lichte vrachtwagen, met uitzondering van recreatieve voertuigen) wordt niet bestuurd door bestuurders jonger dan 26 jaar
  • Uw hebt ten hoogste een BM van 4

Partners Assurances

Partners Verzekeringen
Partners Verzekeringen geeft u een korting van 5% op uw B.A. autoverzekering indien u minder dan 10.000 Km/jaar rijdt.
Ethias

Ethias
Indien u minder dan 10.000 km per jaar rijdt en uw bonus-malus graad tussen 0 en 2 is, dan geniet u van een korting van 15% op de B.A.-premie EN van 10% op alle Omnium producten.
ING

ING
ING geeft u een korting van indien u minder dan 10.000 Km/jaar rijd EN indien u een bonus-malus graad van 0 heeft.
P&V

P&V
P & V verleent u een voordeel tot 15% op uw B.A. autoverzekering als u maximum 10.000 km per jaar rijdt met het verzekerde voertuig.Maar u moet voldoen aan de volgende voorwaarden:
    U bent de bestuurder van het verzekerde voertuig en u bent minimum 26 jaar
  • U heeft een bonus-malus minder dan 3

Goed om te weten: deze vermindering geldt zowel voor auto's als bestelwagens.
AXA

AXA
Indien u weinig met de wagen rijdt (minder dan 10.000 km/jaar) dan biedt AXA de miniKM formule aan. Deze premievermindering wordt berekend in verhouding tot het "klassieke" tarief van AXA Verzekeringen Auto Comfort. Ditzelfde voordeel wordt ook aangeboden op alle aanvullende waarborgen.De miniKM formule is beschikbaar op auto's die niet ouder zijn dan 15 jaar en met een verzekerde waarde van niet meer dan 50.000 euro (exclusief BTW).De MiniKM formule wordt berekend op jaarbasis. Als u van mening bent dat u de 10,000 km zult overschrijden brengt u AXA op de hoogte.Als u niet hebt gemeld dat u meer dan 10.000 kilometer per jaar rijdt en u raakt betrokken in een ongeval, dan blijft u volledig verzekerd. U zult evenwel een extra eigen risico van 250 euro moeten betalen. Het spreekt vanzelf dat uw contract daarna zal worden omgezet naar een "klassieke" Comfort autoverzekering.